24.04.2015

23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, bütün öğrencilerin ve velilerin katılımıyla, büyük bir heyecan ve sevinçle kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan kutlamalarda, İlköğretim Kurumları Müdürümüz Necati Çakır, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Çocuklarımızın geleceğin liderleri olduğunun vurgulandığı konuşmada, Atatürk’ün gelecek nesillere armağan ettiği “Ulusal Egemenliği”mizin çocuklarımızın taşıyacağı bir meşale olduğu vurgulandı. İlkokul öğrencilerimizin korosu ile açılış yapılan kutlamalarda, güzel görüntüler tüm katılımcıları etkiledi. İlkokul öğrencilerimizin ritimli dans çalışması, seyredenlerin büyük beğenisini kazandı. Sonrasında, modern jimnastik ve danslar ile, Bursa Kılıç Kalkan gösterilerine kadar muhteşem bir program sergilendi. Törenin sonunda “Atam İzindeyiz” temalı çalışma izleyenlerden büyük alkış aldı. Kutlamalar, TED ailesinin birlikteliğini ve coşkusunu gözler önüne serdi.