22.04.2015

Mutlu Bir Günü Paylaş, Engelleri Aş

TED Bursa Koleji Ortaokul Velilerimizden Ahu Aşantuğrul’un önderliğinde 20 Nisan Pazartesi günü bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen “Mutlu Bir Günü Paylaş, Engelleri Aş” etkinliğine TED Bursa Koleji Lise öğrencilerimiz ile destek verdik. Etkinlik kapsamında Bursa il merkezinde ve ilçelerinde bulunan engelli öğrencilere hizmet veren resmi ve özel kurumlardan gelen öğrencilerin ve ailelerinin gönüllerince eğlenmeleri sağlandı. Etkinlik süresince Bursa Büyükşehir Belediyesi’ninde içinde bulunduğu çeşitli resmi ve özel kuruluşlar tarafından temin edilen hediyeler gençlere dağıtıldı. Düzenlenen dans gösterileri, sahne oyunları ile Hacivat ve Karagöz gösterisi katılımcıların eğlenceli saatler geçirmelerini sağladı. Okulumuz öğrencileri ise hediyelerin dağıtılmasında ve katılımcılara gerçekleştirilen eğlencelerde yardımcı olarak güzel paylaşımlarda bulundular.