12.03.2015

MUN (Model Birleşmiş Milletler)

TED Bursa Koleji, MUN (Model Birleşmiş Milletler) Kulübü, 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında İstanbul Koç Lisesinde gerçekleşen MUN konferansına İngilizce Öğretmeni Lara Bertel liderliğinde 9 öğrenciyle katıldı. 40 okulun katıldığı aktif bir paylaşım sürecini içeren konferansta öğrencilerimiz kendilerini başarıyla ifade şansını buldular. Öğrencilerimiz çeşitli komitelerde farklı ülkeleri temsil ettiler. Defne Seymen UNODS komitesinde, Deniz Sezgin WHO komitesinde, Ece Eriş OHCHR komitesinde, Ece Eriş OHCHR komitesinde, Altay Kaçan UNHCR komitesinde, Ece Eriş OHCHR komitesinde, Mert Şatır UNENERGY komitesinde, İbrahim Üner UNIDO komitesinde Rusya’yı temsil ederken, öğrencilerimizden Onur Oktar ve Sezan Vakhpiheva UNSC’ de İspanya’yı başarıyla temsil ettiler. MUN Kulübü öğrencilerimizin genel kurulda tüm öğrencilerin önünde yaptıkları konuşmalar TED Bursa Kolejinin İngilizce eğitimde ne kadar ileride olduğunu bir kez daha kanıtladı. Öğrencilerimiz, İngilizce ifadeleri becerileri ve çalışmalarıyla ile herkesin takdir ve beğenisini kazandılar. Etkinlikte yer alan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.