09.03.2015

Destination Imagination 212 Bölge Turnuvası

28 Şubat 1 mart tarihleri arasında okulumuzun lise grubundan 7 öğrenci (Perinaz Yeşil, Çağla Saki, Oğulay Kapcak, Nehir Gür, Ahmet Emin Yıldırım, İpek İyigüllü, Mısra Ülgür) matematik öğretmenleri Pelin Konuk ve İrem Bayram liderliğinde Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiş olan Destination Imagination 216 Bölge Turnuvasında okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Yarışmada öğrencilerimiz problem çözme yeteneklerini ve yaratıcı düşünme yetilerini geliştirmiş, takım halinde çalışmayı öğrenmiştir. Ayrıca güncel sorunlardan olan yeşil alanların azalması problemine "Yeşile özlem" adlı proje taslağı ile bilinç altında yeşil özlemini artırmayı ve yeşil alanların azalmasına dur demeyi hedeflemişlerdir.