23.01.2015

Kayakta Büyük Başarı

15-16 Ocak 2015 tarihinde Bursa Uludağ'da yapılan Okullararası Kayak İl Birinciliği Yarışları'nda okulumuz;

Küçük Kız Takımı, Yıldız Erkek Takımı, Genç Kız Takımı, Bursa şampiyonu olmuşlardır.

Genç Erkek Takımı Bursa 3.sü olmuştur.

Ferdi sonuçlarda ise;
Deren ÖZ Minik Kızlar kategorisinde küçük slolom ve büyük slolom yarışlarında Bursa 2.si ve 3.sü olmuştur.
Selmin Cansu ALTINSOY Küçük Kızlar kategorisinde küçük slolom ve büyük slolom yarışlarında Bursa 2.si ve 3.sü olmuştur.
Alicia Esma AKYOL Küçük Kızlar kategorisinde büyük slolom yarışlarında Bursa 2.si olmuştur.
Asrın BECEREN Yıldız Erkekler kategorisinde küçük slolom ve büyük slolom yarışlarında Bursa 1.si ve 2.si olmuştur.
Peer Ole SCHOENROCK Yıldız Erkekler kategorisinde büyük slolom yarışlarında Bursa 3.sü olmuştur.
Nergis Derya ÜNAL Genç Kızlar küçük slolom ve büyük slolom yarışlarında 2.ci olmuştur.
Nilüfer Deniz ÜNAL Genç Kızlar kategorisinde büyük slolom yarışlarında Bursa 3.sü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi bu başarılı sonuçları nedeniyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.