CAS Projesi

Suriyeli Çocuklara TED Desteği

TARİH: 11.12.2015

YER: Bursa Osmangazi İlçesi

Öğrencilerimiz, tüm okula afiş asarak başlattıkları çalışmalarını, anasınıfı ortaokul ve lisedeki arkadaşlarına duyuru yaparak sürdürdüler. Tüm okulumuzun katılımıyla toplanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak faaliyet sonlandırıldı. Proje kapsamında toplanan kazaklar, pantolonlar, atkılar, eldivenler ve ayakkabılar ihtiyaç sahibi mültecilere ev ev ulaşılarak teslim edildi. Yıldırım Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Suriyeli Mültecilere Yardım Derneği ile yapılan işbirliği sayesinde belirlenen evlere öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kıyafet poşetleri teslim edildi. Ayrıca kampanya kapsamında toplanan yaklaşık 15 kutu kıyafet yine dernek yetkililerine ihtiyaç sahibi Suriyeli vatandaşlara ulaştırılmak üzere teslim edilmiştir.