CAS Projesi

Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdunda Akran Eğitimi

TARİH: 20.04.2015 ile 27.11.2015

YER: Sırameşeler Sevgi Evleri

10. Sınıf IB öğrencilerimiz Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Sırameşeler Sevgi Evlerinde bulunan öğrencilerine derslerinde yardımcı olmak amacıyla gönüllü bir çalışma gerçekleştirdiler. Çalışma kapsamında önce bir hafta sonu öğrencilerimiz bu evlerde kalan gençlerle tanıştılar ve oyunlar oynayarak beraber vakit geçirdiler. Daha sonraki haftalarda evlere gruplar halinde ders çalışmaya giden öğrencilerimiz arkadaşlarına yardımcı oldular. Bu çalışma ile öğrencilerimiz ile Sevgi Evlerinde kalan gençler ve çocuklar arasında güzel dostluklar kurulmuş oldu.

Sevgi Evlerinde bulunan çocukların durumlarındaki hassasiyetten dolayı bu etkinlikle ilgili fotoğraf paylaşılmamıştır.