CAS Projesi

Yanan Orman Alanlarının Tekrar Ağaçlandırılması

TARİH: 07.11.2015

YER: Mudanya Göynüklü Köyü

Ağustos 2015 tarihinde çıkan orman yangını nedeniyle binlerce dönüm arazideki ağaçların yanmasının ardından başlatılan ağaç dikimi çalışmalarına öğrencilerimizde destek verdiler. Bursa Orman İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan dikim alanına Bursa ilinden gelen diğer gönüllü insanlar ile beraber öğrencilerimiz çam fidanı dikimlerini gerçekleştirdiler. Yanan alanın çok büyük olması nedeniyle tamamı ağaçlandırılamayan alanda daha sonra tekrar fidan dikimi yapılacağını belirten yetkililer öğrencilerimizde tekrar ağaç dikiminde görmek istediklerini dile getirdiler. Öğrencilerimizde bunun çok gurur verici bir durum olduğunu ve kaybedilen ormanların geri kazanılmasında üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirttiler.