CAS Projesi

Can Dostlarına Destek

TARİH: 02.03.2016

YER: Merinos Kültür Merkezi

Bursa ilinde bulunan hayvan severler tarafından kurulan Can Dostları Derneğinin düzenlemiş olduğu Can Dostlarına Destek Gecesi etkinliğine öğrencilerimizde destek verdiler. Can Dostları Dernek yetkilerinin hazırlamış olduğu afişler okul panolarına asılarak ve sınıflar tek tek dolaşılarak geceye daha fazla katılımcının gelmesine yardımcı olan öğrencilerimiz aynı zamanda kendileri de Merinos Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak sokak hayvanları ile ilgili farkında lığın artırılmasında katkıda bulundular. Proje kapsamında özellikle insanların bir heves uğruna hayvan edinmemeleri ve hevesleri geçtiğinde hayvanları alışkın olmadıkları doğal ortamlara bırakmamaları konusunda hassas olmaları gerektiği anlatılmaya çalışıldı.