CAS Projesi

Projenin adı: Bursa’daki Cumhuriyetin Öncü Kadınları Tiyatro Çalışması

TARİH: 01.10.2014

YER: Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Bursa ilinden özellikle Cumhuriyet döneminin getirmiş olduğu modern ortam sayesinde yetişen çok değerli kadınların hayat hikâyelerinin anlatıldığı tiyatro gösterisine öğrencilerimizde bu tiyatro oyununda yer alarak destek verdiler. Okul aile birliğimizin, Koza Lions Kulübü üyelerinin ve öğrencilerimizin destek verdiği oyuncu kadrosu oyunlarını önce okulumuzdaki öğrencilerimize, velilerimize ve daha sonra Gemlik, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde bulunan kültür merkezlerinde Bursa halkının beğenisine sundular. Aynı zamanda oyunlardan elde edilen gelir kardeş okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için kullanılmıştır. Tiyatro çalışmaları 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da devam etmektedir. Geçen sene olduğu gibi IB öğrencilerimiz oyuncu kadrosuna katılarak tiyatro oyunun sergilenmesinde katkıda bulunmaktadırlar.