CAS Projesi

Çayönü İlköğretim Okuluna Kitap ve Kıyafet Yardımı

TARİH: 10.09.2014

YER: Çayönü İlköğretim Okulu

Öğrencilerimiz her sene toplanan kitapları ihtiyacı olan bir okula ulaştırmaktadır. Bu eğitim-öğretim yılı başında okul genelinde toplanan hikâye kitapları ve okulumuzun temin ettiği kıyafetler Çayönü İlköğretim Okuluna yapılan ziyaret ile teslim edilmiştir. Ziyaret esnasında okul aile birliği üyeleri de hazır bulunmuşlardır. Ayrıca ziyaret esnasında okul müdürü ile görüşülerek ihtiyaç duyulan konular hakkında görüş alışverişi yapılmış ve beraber yapılabilecek başka çalışmaların üzerine görüşmeler yapılmıştır. Yapılan ziyaret sırasında öğrencilerin yemek yedikleri alanın yenilenmesi konusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuş ve okul aile birliği ile beraber bu alanın yenilenmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında okul müdürü ile görüşülmüştür.